Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Czeke Andrástól(75)

2009.03.17

Az első teremtett EM-BAR természetesen  androgyn  volt (és nem androgen!) vagyis mindkét nem  képességeit hordozta magában. ADAM  volt a neve, (Adam Kadmon) – aminek érdekes módon, - ha a régi olvasási irányt alkalmazzuk,-  MADA  olvasata van !

Ezt hívjuk ELSŐDLEGES  TEREMTÉS-nek, - eredeti teremtésnek.

 

Majd  akkor, amikor  az Elsődleges Teremtett Világok  betöltötték szerepüket, elkezdődött a MÁSODLAGOS  TEREMTÉS. EKKOR  került sor  a Nő és Férfi  KETTŐ-vé   választására, SZÉT-választására.

Ehhez egy szép mese tartozik  a mai kultúrkörben:  “ Isten álmot bocsáta Ádámra, s annak oldalbordájából teremté ÉVA-t, - hogy  legyen neki párjául”

Amint látjuk, ekkor  teremtődik a DUÁLIS  VILÁG, ahol a mozgató energiák egymással kölcsönhatásban hozzák létre az ÚJ-at, a HARMADIK-at (legszebben és legtisztábban megtaláljuk a Yotengrit I.-II.-III.-ban  Máté Imre bácsa – bácsi - könyvében).

 

FONTOS  megérteni, hogy ezek az energiák csak akkor hoznak gyümölcsöt, ha  egymást kiegészítve , egymást  a  másik  FELÜK-nek tudva  működnek. Ezt hívjuk DUÁL  PÁR-nak, ami lényegében EGY volt. 

Vagyis  CSAK  KETTEN EGY-ként  működve képesek megtapasztalni EREDETI  ISTENI  voltukat !  EZ az oka annak, hogy  ösztönösen vonzódunk a másik felünkhöz, és végső soron, ha tehetjük, arra törekszünk, hogy EGYESÜLJÜNK  vele. Ennek tiszta megélése, az  ORGAZMUS.

 

Ha ezt a “ feladatot”,  vagy  ha úgy tetszik próbát  sikerrel teljesítjük, csak akkor juthatunk “vissza ”  önmagunkhoz, ám immár egy MAGOSABB  SZINTEN! EZ biztosítja a FEJ-LŐDÉS-t.

Ezért  van minden Magyar  népi ábrázoláson egy  balra-örvény, vele szemben egy jobbra örvény, s e kettő  közrefogja a  föléje emelkedő MAG-ot  -  ez vált később “tulipánná”!

 

A  legmagasabb MÉD (mada) mágus  varázs mantra is ez: “EGY-ből kettő, KETTŐ, meg egy HÁROM, a három EGY !”

 

Látható, hogy ehhez a “felek”  aktív működése szükséges.

 

Tehát most, hogy megbeszéltük a lényeget, vagyis, hogy a kettő EGY, nézzük meg külön-külön a nő és a férj-fi energia-REND-szerét. FONTOS  megállapítanunk azonban, hogy az itt következő leírás a 7 csokros  rendszer, azaz a jelenlegi állapota az emberiségnek, - amely hamarosan  tömeges átalakuláson megy át (már vannak, akik elérték a magasabb állapotukat, s ennél fogva már nem 7 csokros rend-szerben működnek).

 

Alapvetés: a NŐ-i energiák MÁGNESES természetűek,

                 a Férj-fi energiák elektromos természetűek.

Ennél többet itt, és most nem kell tudnunk.

 

A  NŐ anya(g)i szinten működik, mint teremtő,  Szakrális Teremtő Helye :  a  MÉH !

A  FérFi szellemi szinten működik, mint teremtő, Szakrális Teremtő Helye a KOPONYA

 

 Drünvaló Melkizedek, “Élet Virága”c. könyvéből ismerhető meg az a 8 (!) energia spirál, amely  csigavonalban KÖRÜLFOGJA testünket, és nem azonos a kinai tanitásokban tárgyalt meridiánokkal.

 

Ez a 8 energia spiral

NŐ-knél  CSAK az I. csakra (Gyökér) szinten találkozik, s ezt követően elhagyva testünk rendszerét, -  átlép FöldAnya energia-rendszerébe.

 

A FÉRJ-fiaknál CSAK a VII. csakra  (Korona) szintjén találkozik, s ezt követően –elhagyva testünk rendszerét – átlép a Szellemi energiák rendszerébe.

Erre mondták, hogy a férfi viseli a koronát…..

 

Ezek megértése, sőt vizualizálása (láttatása)  szükséges, hogy megismerjük működésünket.

 

Innen folytatjuk…..