Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Czeke Andrástól

2009.03.15

A Nők helyzete napjainkban

 

A földi emberiség történelmét szükséges Világ-hónapokban (216o év) látni, és megérteni a Világ-év (26 ezer év) fogalmában elhelyezve. (Ez részletesen az indiai Védák-ban olvasható, Bakos Atilla testvérünk Duna Evangéliuma c. művében a vonatkozó részek megtalálhatók.)

Mielőtt még bárki megijedne – nem merülünk bele holmi tudományoskodásba, csak érzékeltetni, láttani kell, hogy az EMBERI  fejlődés hogyan történik a TEREMTÉS szemszögéből…..

 

Ahogyan jelenlegi  csakráink lentről felfelé, úgy “halad” az emberi megtapasztalás is szép sorban:

 

1.      a  puszta FIZIKAI  létezés – az élet - megtapasztalása

2.      a  NŐ-I  - anya(g)i  forma TEREMTÉS megtapasztalása

3.      a  FÉRFI  ERŐ  - Nap-erő  megtapasztalása

4.      az  EGYENSÚLY  megélése – szív korszak

5.      a  Szellemi – férfi -TEREMTÉS megtapasztalása

6.      az  INTUITÍV  “erő” megtapasztalása

7.      az  ÉG-i, ISTENI  létezés megtapasztalása

 

Ezt azért volt fontos megérteni, mert a III. Világkorszak végén járunk, azaz  a  FÉRFI ERŐ  megtapasztalását  fejezzük be most.


Mindebből következett, hogy a NŐ-k és energiáik teljesen háttérbe szorultak, és ez TÖRVÉNYES  volt. A TISZTA férfi-energiák  “bemutatták”, mit tudnak ! Láthatjuk, hogy a női energia nélkül  ez  egy technikai, mindent az AGY-ra építő, hideg, érzelmek nélküli, ERŐSZAKOS, - és végső soron ÖNPUSZTÍTÓ, kegyetlen  világot eredményezett.

Így szemléletesen látható, (megtapasztalható!) hogy a NŐ-nél van a KEGYELEM, ahogy az NagyBoldogAnyánknál, és az Őt  a földön képviselő Anyák  köténye mögött található!

 

Azaz a férfi energia, ÖNMAGÁBAN  zabolátlan, szabályozatlan, - s használjuk nyugodtan a TŰZ  hasonlatot -  végül önmaga táplálékát is felemészti, miközben mindent elpusztít. A női energia a VÍZ  minőség, aki folyamatosan hűti ezt az erőt, s így “hasznos”-sá teheti. Vagyis MINDKETTŐ számára  “jó” a kapcsolat…..

 

A folyamat  végső “szín tiszta” megvalósítása csak úgy volt lehetséges, hogy a NŐ-i energiákat IS át kellett alakítani FÉRFI energiává, illetve a NŐ-ket férfi szerepekben kellett működtetni!

Ebből fakad  az a katasztrofális helyzet, hogy a tűzzel-vassal IDEGEN szerepbe kényszerített nők egy alacsonyabb  szinten senyvednek,  nem képesek   TELJES  életük megélésére, és jelen “szerepükben ” NEM IS LESZNEK képesek rá!

 

Nehezíti a helyzetet, hogy generációk maradtak ki, s  a mai NŐk között elvétve akad, aki még rendelkezik valamelyes MINTÁVAL a tiszta NŐ-i szerepről…..

Ezért amikor  a GYORS  visszaállást kell megvalósítanunk, nem hagyatkozhatunk másra, csak arra, hogy felvesszük a KÖZVETLEN kapcsolatot ÉG-i ÉdesAnyánkkal, s  a  KÖZVETLEN     BEAVATÁS  módszerét  elfogadva, -  az “őrzők” lehozzák a hajdani TISZTA    MINTÁT.

 

Ezek az ún. AranyAsszonyok  kis körökön keresztül hatékonyan, és gyorsan képesek átadni  ezt az ENERGIA MINTÁT, részben  szintén közvetlen átadással (beavatás), részben  mintájukkal, példaként szolgálva.

Hála a Női Energia természetének, ezt  a NŐ-k nagy tömegei KÉPESEK  azonnal magukévá tenni -  gondoljunk csak a VÍZ-re, amely TÖKÉLETESen megfeleltethető a NŐ-i minőségnek! A vízben oldott bármi (pl.üzenet, energia-minta) képes egyetlen szempillantás alatt szétterjedni….. míg a tűznek idő kell arra, hogy terjedjen.

 

Ha így utólag visszatekintünk arra a MÓDSZER-re, ahogyan a NŐ-ket  csőbe húzták, azaz becsapták, tévútra vezették, - azt kell mondanunk, hogy magas SZELLEMI  tudat kellett hozzá, amely magasabb átlátással rendelkezett, - hisz  oly precíz, minden részletre kiterjedő, és TUDATOS volt a NŐI  ERŐ  BEFOLYÁSOLÁSA!

 

Ma már nem érhető tetten sok összefüggés, CSAK A KÖVETKEZMÉNYEKET  látjuk. Amit  tenni fogunk itt, az az, hogy lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan építették LE  a nőt, és hogyan lett belőle férfi-szerű lény!

 

Ehhez azonban előbb meg kell ismernünk a NŐ-i  és FÉRFI   energia-rendszert, s annak működését, - legalább nagy vonalakban!

(Czeke András)